Cobra Museum organiseert Radicale Gedichten Wedstrijd voor kids

Deze zomer organiseert het Cobra Museum een echte gedichtenwedstrijd rond het thema ‘Vrijheid’ voor jonge dichters tot 12 jaar. Op de laatste dag van de tentoonstelling Radicale Sociale Animale Talen – op 24 september – wordt de prijs uitgereikt aan het mooiste gedicht gekozen uit vijf nominaties. Alle genomineerden mogen hun gedicht voordragen als ze durven, anders doet een echte dichter dat voor hen. De winnaar krijgt honderd euro.

De CoBrA beweging bestond uit kunstenaars en dichters. Voor hen was vrijheid van het allergrootste belang. Dicht wat wat voor jou ‘Vrijheid’ betekent.
Je moet je gedicht inleveren vóór 17 september door het te mailen naar gedichtenwedstrijd@cobramuseum.nl of je kunt je gedicht ook langs brengen in het Cobra Museum natuurlijk.

Meer informatie: Cobra Museum