Convenant tussen Sportbedrijf en RTVA moet Amstelvener in beweging krijgen

RTV Amstelveen en Stichting Sportbedrijf Amstelveen (SSA) gaan vanaf 1 september 2017 een samenwerking aan. De samenwerking komt tot stand in het kader van ‘Amstelveen beweegt gezond.’ Onder deze noemer heeft SSA een beleidsplan opgesteld waarmee zij het Amstelveense publiek in beweging wil krijgen.

Met het sluiten van het convenant zegt het Sportbedrijf de steun toe bij het ontwikkelen en produceren van programma’s op het gebied van sport en bewegen. RTV Amstelveen zal daarbij optreden als mediapartner in de communicatie richting de Amstelveners. Donderdag 31 augustus werd de twee jaar durende samenwerking met een handtekening van Henk Bleekemolen (voorzitter RTVA) en Peter Verdaasdonk (interim-directeur Sportbedrijf) bekrachtigd.