Dany Lademacher’s Wild Romance speelt Herman Brood hits in P60

Vaderlands rockicoon Herman Brood herleeft met de band Dany Lademacher’s Wild Romance. Met onmiskenbare hits als ‘Saturday Night’ en ‘Never Be Clever’ werden Nederland, Duitsland en België indertijd met speels gemak veroverd. Die gloriedagen kun je op vrijdag 25 augustus in P60 herbeleven.

Dany Lademacher maakte zijn opwachting in 1977, nét voordat de prijswinnende albums ‘Shpritsz’ en ‘Cha Cha’ de Nederlandse rockgeschiedenis voor altijd zouden veranderen. Hun live-reputatie snelde Wild Romance al gauw vooruit; nu nog steeds worden de heren als een absolute sensatie gezien – er werd historie geschreven.

In 2012 werd de band nieuw leven ingeblazen. Drummer Jan ’t Hoen benadrukt: ‘Ondertussen zijn we veel meer dan alleen een tributeband. (..) Vandaag (11 maart 2016) verschijnt ons nieuwe album ‘Out Of Heaven’, in het najaar doen we een theatertour en er zijn plannen voor een Europese én Amerikaanse tour. Nu is er die plaat met zowel nieuwe repertoire als de nummers uit het Brood-oeuvre waar Dany destijds bij betrokken was.’ Een avond vol nostalgie staat je te wachten, bij deze ultieme ode aan des lands grootste rock & roll held.

Support: Room For Elephants
Sinds het vorig jaar verschenen debuutalbum ‘Scratching the Surface’ en hun uitverkochte release show in the Sugar Factory speelde Room For Elephants in ongeveer elke zaal die Nederland rijk is. De mannen spelen een mix van bluesrock en garage, zelf noemen ze  Foo Fighters en Gary Clark Jr. als hun voornaamste invloeden.

Vrijdag 25 augustus. Zaal open 20.30 uur. Aanvang 21.15 uur. Meer informatie: P60