Inschrijving kerst gospelworkshops geopend

Zingen geeft plezier en is één van de grootste hobby’s in Nederland. Van september t/m december organiseert The Amstel Gospel Choir acht workshops voor maximaal 20 jongeren van 15 t/m 25 jaar om vier kerstliederen te leren. Deze vier songs zijn uiteraard onderdeel van het kerstconcert op 19 december in de Urbanuskerk.

Samen met The Amstel Gospel Choir gaat de groep jongeren deze liedjes ten gehore brengen voor een groot publiek. The Amstel Gospel Choir bestaat momenteel al uit 20 personen. Het is dus mogelijk dat er straks 40 koorleden een geweldig concert  geven voor vrienden, familie en kennissen, bekenden en onbekenden om nooit meer te vergeten.  De 8 workshops zijn helemaal gratis. Als deelnemer aan de workshops is het concert uiteraard ook gratis.

Ervaring is niet nodig. Je hoeft alleen maar aanwezig te zijn op de workshops, je best te doen, thuis goed te oefenen met de oefenbestanden, te houden van zingen en dansen en uiteindelijk te stralen tijdens het gezamenlijke Kerstconcert.

De workshops worden gehouden op dinsdagavonden vanaf 5 september tussen 20:30 en 21:30 uur in Wijkcentrum Westend in Amstelveen.

Voor meer informatie en aanmelden ga naar www.amstelgospel.nl / 06-30163324