IVN wandeling ‘Nacht van de vleermuis’

Niet bang in het donker? Doe dan mee met een van de speurtochten die de vleermuiswerkgroep van IVN (Instituut voor Natuur en Duurzaamheid) dit jaar weer organiseert in het kader van de ‘Landelijke nacht van de vleermuis’. Een goede gelegenheid om zelf te ondervinden dat ze wel dichtbij maar niet in je haren vliegen in één van de prachtige parken van onze (nog) groene stad. Na zonsondergang komen ze te voorschijn. Elsrijk is de locatie waar meerdere soorten zichtbaar zullen zijn. Vrijdagavond 25 augustus bent u welkom in Park De Ruyschlaan. Aanvang 21:00 uur. Verzamelen bij de Blokhut van Openluchttheater Elsrijk waar vanaf 20:00 uur de koffie klaar staat.

U wandelt ruim een uur met enkele leden van de werkgroep. Een zaklantaarn komt goed van pas. Deelname is gratis en kinderen en honden geen bezwaar.
Mensen met rolstoel zijn ook welkom. Graag wel even telefonisch of per e-mail aanmelden: jangde@xs4all.nl of bel 06-20396438