Japanse noise- en stonerrock sensatie Boris treedt op in P60

De Japanse noise – en stonerrock sensatie Boris (JAP) viert haar 25-jarig jubileum met een grote Europese tour én hun nieuwe album ‘Dear’ die vorige maand uitkwam. Met Nederlandse supportband GOLD staan ze vrijdag 18 augustus op het podium van P60 Amstelveen.

Ondanks 23 studioalbums, 6 livealbums en nog een hele rits aan EP’s en singles op zak weet de band uit Tokio nog steeds spannende, nieuwe paden te verkennen. Met ‘Dear’ begint het volgende hoofdstuk in de carrière van dit drietal en vanavond vier je samen met hen het 25-jarig bestaan.

Support wordt verzorgd door de welbekende band GOLD, uit de lage landen. Deze “post-everything” band bracht begin 2017  hun derde album ‘Optimist’  uit via Ván Records, die lovend werd ontvangen door de media.

Vrijdag 18 augustus. Zaal open 20.00 uur. Aanvang 20.30 uur. Meer informatie: P60