Kinderspeurtocht door Museum Jan van der Togt

Speciaal voor kinderen is er een leuke speurtocht door de tentoonstelling van Bernard Heesen in Museum Jan van der Togt. Spelenderwijs maak je kennis met de glasobjecten van Heesen en de vaste collectie van het museum. Aan het einde wacht een lekkere verrassing. De speurtochten zijn gratis verkrijgbaar bij de kassa van het museum.

De tentoonstelling ‘Van kleurenpracht naar Pronkbokaal – Een Reflectie’ toont hoogtepunten uit het oeuvre van Bernard Heesen (1958). Daarbij geeft hij met nieuw geblazen glas een visueel commentaar op zijn werk. De expositie is nog tot en met 24 september 2017 te zien.

Openingstijden: Dinsdag t/m zondag van 11.00 – 17.00 uur

Museum Jan van der Togt
Dorpsstraat 50
1182 JE Amstelveen
Tel.: (020) 641 57 54
www.jvdtogt.nl