Komend weekend Feestweekbraderie in Aalsmeer

Traditiegetrouw wordt op de eerste zaterdag in september (2 september) door de Winkeliersvereniging Aalsmeer en in samenwerking met Organisatiebureau Natural Solutions de jaarlijkse Feestweekbraderie in  het centrum van Aalsmeer gehouden.

Van 10.00 uur tot 17.00 uur is het centrum van Aalsmeer omgetoverd tot een grote braderie. De voormalige corsobraderie is de grootste en gezelligste Aalsmeermarkt van het jaar, waar standhouders van 150 kramen de lekkerste, leukste, mooiste en nieuwste braderiespullen verkopen. Van speelgoed tot huishoudelijke artikelen, kleding tot cosmetica, van boeken naar sieraden, vele tassen, cd`s, ambachtelijke versnaperingen en etenswaren. Voor iedereen is er wel wat om te bekijken, te proeven en aan te schaffen.

Voor Het Boekhuis is een stand met een unieke collectie nostalgische Verkadealbums, oude Schoolplaten en Landkaarten te bewonderen. Op verschillende plaatsen in het dorp kunt u genieten van gezellige muziek en natuurlijk zijn er ook hapjes en drankjes verkrijgbaar op de braderie en bij de plaatselijke horeca.

Een dag vol activiteiten voor jong en oud uit Aalsmeer en omstreken.

Van 3 tot 9 september 2017 vindt de bekende Feestweek plaats in Aalsmeer. Voor het programma en meer informatie hierover kun je terecht op de site: https://www.feestweek.nl/