Laatste drie voorstellingen seizoen 2017 Openluchttheater Elsrijk

Helaas komt er alweer een einde aan het zomertheaterseizoen van dit jaar. Zo ook in Openluchttheater Elsrijk. Er zijn deze en volgende maand bij elkaar nog drie voorstellingen die u nog kunt bezoeken.

  • Op 27 augustus kunt u om 15.00 uur aanwezig zijn bij een optreden van Het Zwanenkoor. Dit is een Amsterdams koor -opgericht in de Jordaan- en zingt al ruim zevenentwintig jaar hét Amsterdamse lied. Muzikaal leider André Vrolijk stelt jaarlijks een afwisselend en gevarieerd programma samen. Naast de typisch Amsterdamse en Jordanese inhakers van onder anderen Willy Alberti, Johnny Jordaan en Tante Leen, wordt er ook een selectie gemaakt uit de grote verzameling liedjes die ons land rijk is, bijvoorbeeld van Wim Sonneveld. De toegang voor dit optreden 5 euro.
  • Op 3 september start om 16.00 uur  een kindervoorstelling van de bekende theatergroep De Toverknol: De prinses met de dikke bips. Het stuk is geproduceerd in samenwerking met Zomerkindertheater Amstelveen. Dit is een voorstelling voor kinderen van 2 jaar oud. De toegang is ook voor deze voorstelling 5 euro.
  • De laatste voorstelling van dit seizoen is op 10 september. Op deze middag kunt u om 15.00 uur kijken naar een optreden van het MDA jazzensemble BIG TIME, bestaande uit leerlingen van Muziek- en dansschool Amstelveen. De toegang voor dit laatste evenement is 5 euro.

Mocht het slecht weer zijn, dan zal de voorstelling gewoon doorgang vinden omdat het theater kan uitwijken naar binnen.