Mobile Media Lab politie in studentenwijk Uilenstede

Op studentencampus Uilenstede was gister het Mobile Media Lab (MML) van de politie te vinden. De politie was met het MML aanwezig om de hulp in te roepen van de studenten om mee te denken over een nieuwe veiligheidscampagne. 

Het Mobile Media Lab is een vrachtwagen van de politie die sinds eind oktober 2014 door heel Nederland rijdt en speciaal is aangepast als mobiele onderzoeksruimte. Met deze testtruck rijdt de politie door Nederland om onderzoek te doen naar uw mening over en ervaringen met de verschillende communicatiemiddelen waar de politie gebruik van maakt. Denk hierbij aan de website politie.nl, de Politie app, folders of de social media accounts (Facebook en Twitter). Het Mobile Media Lab is ingericht met de nieuwste technologiën en bestaat uit een onderzoeksruimte en een interviewruimte.

Hij staat voornamelijk opgesteld bij politiebureaus, maar ook bij winkelcentra, universiteiten en in woonwijken.