Nieuw filmseizoen van start in Cinema Amstelveen

Cinema Amstelveen opent 31 augustus weer haar deuren voor een nieuw filmseizoen.

Komend weekend wordt gestart met het jubileumconcert van André Rieu met als gastheer André van Duin. Dit concert is eerder opgenomen en wordt uitgezonden op zaterdag 2 september om 20.00 uur en zondag 3 september om 15.00 uur.

Retour de Bourgogne

Met Retour en Bourgogne schetst Cédric Klapisch een liefdevol portret van twee broers en hun zus die met passie de wijngaard van de familie beheren, maar ondertussen hun eigen weg moeten vinden. De ambachtelijke wijnbouw is een ware kunst. Klapisch laat op innemende wijze zien dat Jean, Juliette en Jérémie die verstaan.

Dunkirk

Dunkirk opent met honderdduizenden Britse en geallieerde troepen die omringd worden door de vijand. Ze zitten gevangen op het strand met hun rug naar de zee gekeerd. Het lijkt een onmogelijke situatie nu de vijand hen van alle kanten heeft ingesloten.

Sing Song is het muzikale avontuur van de 16-jarige Jasmine die samen met gitarist Stijn naar Suriname gaat om mee te doen aan een song-wedstrijd, maar in het geheim op zoek gaat naar haar moeder.

Voor de jeugd is de keuze uit Verschrikkelijke Ikke 3 (NL 2D), De Emoji Film (NL 2D).

Kijk op www.cinemaamstelveen.nl voor alle data en tijden.