Nieuw thuis gezocht: Bora Bora

Hallo, ik ben Bora Bora. Ik ben een gesteriliseerde poes van ongeveer 1 jaar oud.
In februari ben ik samen met een groep katten binnengebracht, omdat wij rondzwierven in de kassen. In het begin was ik erg bang, want ik had nauwelijks contact gehad met mensen. Inmiddels gaat dat veel beter en strijk ik zelfs bij mijn vaste verzorgers helemaal langs de benen en geef ik kopjes wachtend tot er iets lekkers volgt.

Tijdens het eten kun je mij rustig aaien, maar bij een onverwachtse beweging schrik ik. Daarom ben ik beter op mijn plek bij kinderen ouder dan 12 jaar.
Ik kan goed met andere katten samen zijn, maar ben vooral op mezelf. Ik ben zindelijk en ga af en toe naar buiten.
Dierentehuis Amstelveen zoekt voor mij een thuis met een tuin of afgesloten balkon.

Dierentehuis Amstelveen, Kostverlorenweg 12, 1183 TM Amstelveen. Meer informatie: tel.: 020-6431440, e-mail: info@dierentehuisamstelveen.nl