Nieuw thuis gezocht: Edgar

Hallo, ik ben Edgar, een gecastreerde kater van negen jaar oud. Ik ben in het asiel beland, omdat ik de aandacht van mijn baasjes niet wilde delen met de kat en hond in huis.

Ik ben een lieve, vriendelijke kater die graag geknuffeld wordt. Naar vreemde mensen ben ik wat terughoudend en kijk dan liever eerst ‘de kat uit de boom’. Ook naar kinderen ben ik een beetje schuw. Wanneer het me te opdringerig wordt kan ik uithalen, maar als ik met rust gelaten wordt zoek ik zelf toenadering.
Ik ben erg op mijn baasjes gericht en kan erg jaloers reageren op andere dieren. Ook kom ik graag buiten dus een huis met een tuin is wel een eis van mij.

Ik hebt wel speciale voeding nodig voor mijn nieren en over zes weken moet ik opnieuw getest worden om te kijken of de waardes gezakt zijn. Wanneer dit niet het geval is zal ik ook medicatie nodig hebben voor mijn nieren.
Ik zoek een rustig huisje zonder andere dieren of kleine kinderen waar ik wel de mogelijkheid heb om naar buiten te gaan.

Denkt u na het lezen van mijn verhaaltje: hij past echt bij mij, stuur dan een e-mail naar info@dierentehuisamstelveen.nl met daarin een duidelijke uitleg over uw thuissituatie zodat zij kunnen beoordelen of de situatie geschikt is voor mij.

Asiel / Dierentehuis Amstelveen
Kostverlorenweg 12
1183 TM Amstelveen
Tel.: 020-6431440
E-mail: info@dierentehuisamstelveen.nl