Nieuw thuis gezocht: Minous

Hoi allemaal, ik ben Minous de poes (nee, niet die van tv) en ben 8 jaar oud. Helaas ben ik in het dierentehuis terecht gekomen omdat ik niet mee kon verhuizen met mijn baasje.

Buiten spelen en achter prooien aan jagen is wat ik het liefste doe, dus zijn de medewerkers voor mij op zoek naar een baasje die een tuin heeft bij zijn of haar huis. Ook ben ik een dametje die heel goed weet wat ik wel of niet wil.

Ik word niet bij kleine kinderen geplaatst, die rennen en springen alle kanten op en ik houd niet van onverwachte bewegingen. Verder ben ik opgegroeid met een hond. In het dierentehuis zit ik samen met andere katten, daar kan ik het goed mee vinden. Ten slotte ben ik kattenbakzindelijk en ook gesteriliseerd.

Denk jij na het lezen van dit berichtje dat ik bij jou mijn vaste plekje kan krijgen? Neem dan contact op met de medewerkers van Dierentehuis Amstelveen op nummer: 020-6431440 of via de e-mail: info@dierentehuisamstelveen.nl