Nieuw thuis gezocht: Piros

Hallo, ik ben Piros, een verlegen moederpoes en zoek een eigen stek. Ik ben als vondeling bij het asiel binnengekomen en bleek toen in verwachting te zijn.
Inmiddels hebben mijn vier kinderen allemaal een liefdevol huisje gevonden en wacht ik ook met smart op een eigen plek.
Ik ben een terughoudend poesje van 1,5 jaar. Volgens het asiel heb ik weinig/geen contact met mensen gehad en heb ik altijd voor mezelf moeten zorgen.

Ik moet nog een hoop leren om een echte huiskat te worden, want dat ben ik niet gewend. Daarom zoek ik een rustig huishouden en een baasje met veel geduld, tijd en liefde zodat ik verder kan socialiseren. Ik kan van onverwachte bewegingen nog erg schrikken en daarom ben ik liever niet bij kinderen jonger dan twaalf jaar.

In het asiel zit ik in de kattenkamer met andere katten, maar vind dit niet echt leuk. Ik pas het beste in een huisje waar ik alleen de aandacht krijg.
Ik maak netjes gebruik van de kattenbak en ga regelmatig een frisse neus halen in het buitenverblijf. Een huisje met een tuin is voor mij top.

Denkt u na het lezen van mijn verhaal: zij past echt bij mij, stuur dan een e-mail naar info@dierentehuisamstelveen.nl met daarin een duidelijke uitleg over uw thuissituatie zodat zij kunnen beoordelen of uw situatie geschikt is voor mij.

Asiel/Dierentehuis Amstelveen, Kostverlorenweg 12, 1183 TM Amstelveen. Tel.: 020-6431440 / E-mail: info@dierentehuisamstelveen.nl