Nieuwe expositie op Wester-Amstel

Binnenkort opent een nieuwe expositie op buitenplaats Wester-Amstel.  Van 25 augustus t/m 20 september exposeren schilder Wim Snelders en beeldhouwer Jos Out hun werk.

Het huidige werk van schilder Wim Snelders staat in het teken van Amstelland, van Poel tot Amstel, van Waver tot Bullewijk en van Middenpolder tot Ronde Hoep. Landschap zowel figuratief als abstract, iedere keer anders van licht en kleur, lijnen en vlakken, wolken en zon. Snelders vangt dit fascinerende Amstelland in schetsen, aquarellen en olieverf op doek.

Veel beelden van Jos Out hebben het begrip polariteit als uitgangspunt, de zachte vorm van het beeld in tegenstelling tot het harde materiaal steen. Out is een onderzoeker, gegrepen door het vormgeven van steen, wat je weghakt is definitief. In die zin is beeldhouwen confronterend, elke handeling heeft consequenties. Maar het resultaat kan ook veel vreugd geven.

Buitenplaats Wester-Amstel, Amsteldijk-Noord 55, 1183 TE Amstelveen.

De expositie is geopend vrijdag t/m zondag van 11.00 uur tot 16.30 uur.
Toegang is gratis. Honden worden niet toegelaten.