Nieuwe teamgenoten gezocht voor Dames Veterinnen A van hockeyclub Myra

De zomervakantie is bijna voorbij en dus beginnen de meeste sportclubs aan een nieuw seizoen. Zo ook hockeyclub Myra. Het is weer tijd om de stick, bitje en scheenbeschermers uit de kast te halen!

In het team van de Dames Veterinnen A zijn nog plekken beschikbaar voor echte hockeytoppers. Dit (volgens de speelsters) gezellige, diverse en sociale team bestaat uit superenthousiaste en fanatieke spelers met verschillende leeftijden en hockeyachtergronden. Dus ben je 27 jaar of ouder en lijkt het je leuk om in dit team te spelen? Meldt je dan aan.

Een keer in de week wordt er op woensdagavond getraind en probeert het team onder begeleiding van een paar goede trainers zich zo goed mogelijk voor te bereiden op de tegenstanders uit de Overgangsklasse. Deze meiden willen eigenlijk altijd winnen, maar zodra de derde helft begint draait het vooral om de gezelligheid. Dit team blijft na de training vaak nog even hangen voor een drankje en op zondag is er altijd lunch en/of borrel. Er worden activiteiten buiten het hockeyveld georganiseerd en er staat in de winter een heus trainingsweekend op het programma. Oja, het ¬†lievelingsdrankje van deze meiden is thee…

Past bovenstaande beschrijving helemaal bij jou en ben je enthousiast geworden? Meld je dan aan via: myraveta@hotmail.com.