Rabo EuroHockey Championships 2017 in Amstelveen

De KNHB, EHF en hoofdsponsor Rabobank organiseren van 18 tot en met 27 augustus de Rabo EuroHockey Championships 2017. Het toernooi vindt plaats in het vernieuwde Wagener Stadion in Amstelveen. De capaciteit van het Wagener Stadion is speciaal voor het EK uitgebreid naar 10.000 zitplaatsen.

Tien Europese landen, vertegenwoordigd in acht dames- en acht herenteams, spelen gedurende tien dagen om de Europese hockeytitels. Tijdens de poulefase (18 tot en met 23 augustus) speelt iedere dag één van de Nederlandse Elftallen om 20.00 uur. Op de eerste dag – 18 augustus – speelt het Nederlandse damesteam tegen Spanje.
De finales worden gespeeld op zaterdag 26 en zondag 27 augustus.

Meer informatie en kaarten: http://rabo-eurohockeychampionships2017.nl/