Robots ontdekken in Bibliotheek Amstelland Stadsplein

In de bibliotheek aan het Stadsplein kan de jeugd donderdag 31 augustus weer kennismaken met robots zoals de Blue-bot, Dash, Ozobot, LEGO WeDo 2.0 en nog veel meer. Deze Robot Playground organiseert de Bibliotheek Amstelland in samenwerking met RobotWise.

Tijdens de Mini Robot Playground mogen de jongeren zelf kiezen met welke robot (of programmeeropdracht) ze aan de slag gaan. “De Mini Robot Playground was een groot succes bij de kinderen,” vertelt een ouder over de vorige Playground in de bibliotheek. “Het is  een coole manier om spelenderwijs te ontdekken en te leren over technologie, robotica en programmeren.”

De Mini Robot Playground is donderdag 31 augustus in bibliotheek Amstelveen Stadsplein. Er zijn die dag drie sessies: sessie 1: 13.30-14.30 uur, sessie 2: 14.30-15.30 uur en sessie 3: 15.30-16.30 uur. Geschikt voor kinderen in de leeftijd van 5 t/m 12 jaar. Ben je 5 t/m 8 jaar neem dan één van je ouders mee voor extra hulp. Prijs: €7,50,- voor kaartjes ga naar www.debibliotheekamstelland.nl.