RTVA start talkshow Amstelveen Live

Darshan van Egmond, directeur van de Ondernemersvereniging Amstelveen, is maandag 4 september de eerste gast van Amstelveen Live, een nieuwe talkshow van RTVA vanuit Ontmoetingscentrum De Meent, waarin bijzondere Amstelveners veertig minuten lang hun licht laten schijnen op actuele kwesties in de Amstelveense gemeenschap. Amstelveen Live wordt iedere maandag en vrijdag om 12 uur via livestreaming uitgezonden op Facebook en de website RTVA.nl. Op tv- kanaal 42 is Amstelveen Live te zien om 17 en 21 uur. De volgende ochtend om 9 uur wordt het programma herhaald.

Onder het motto ‘Mensen maken Amstelveen’ mogen uitgenodigde politici, ondernemers, sporters, kunstenaars, welzijnswerkers, artsen, wetenschappers of artiesten in de uitzending zelf een ‘anonieme’ Amstelvener met grote verdiensten in het zonnetje zetten, zoals een jubilerende speeltuinoppasser, een mantelzorger, een jeugdcoach, een wijkagent, of een onderwijzeres.