Septemberrondvaarten in Amsterdamse Bos

Heb je altijd al eens willen weten hoe het Amsterdamse Bos eruit ziet vanaf het water? Dan kun je volgende maand mee met een rondvaartboot. Op zondagmiddag 10 en 24 september kun je om 14.00 uur mee onder leiding van een boswachter. Hij of zij laat u de mooiste plekjes zien van het Amsterdamse Bos. 

Het is wel nodig dat je van te voren reserveert, want er is plaats voor maximaal dertig mensen. Je kunt reserveren en kaarten kopen bij de Boswinkel. De tocht duurt anderhalf uur. De prijs is tien euro per persoon en zes euro voor kinderen van vier tot en met twaalf jaar. Start van de rondvaart is bij de Amsterdamse Manege.

Voor meer informatie of vragen kunt u terecht bij de Boswinkel in het Amsterdamse Bos. Telefoonnummer is 020-5456100 (tijdens openingstijden) of via internet www.amsterdamsebos.nl