‘Steekpartij’ bij Metrohalte Meent blijkt mee te vallen

De politie werd woensdagavond opgeroepen omdat er een steekpartij zou zijn geweest bij metrohalte Meent in Middenhoven. Diverse politie eenheden kwamen ter plaatse en een ambulance was opgeroepen.

Ter plekke trof de politie twee jongens aan, die verdachten waren van de steekpartij. Deze zijn direct in de boeien geslagen door de politie, waarna de agenten direct startte met het onderzoek. De jongens reageerden nogal fel op hun ‘aanhouding’. Een meisje werd door de politie ondervraagd. De situatie was nog vrij onduidelijk.

Na enige tijd de verhalen aangehoord te hebben, bleek er niet direct sprake van een misdrijf. De opgeroepen ambulance bleek ter plaatse niet nodig. De twee jongens zijn daarop uit de handboeien bevrijd, waarna ze hun weg weer konden vervolgen. De politie heeft ze wel gesommeerd om direct weg te gaan.

Foto en Video: KaWijKo Media