StukTV doet ‘kusjeswedstrijd’ op vrijdagmarkt

Op vrijdag 28 juli namen Youtubers Giel de Winter, Stefan Jurriens en Thomas van de Vlugt, bekend als StukTV, een video op tijdens de weekmarkt. Het drietal moest zoveel mogelijk kusjes verzamelen op de markt. Ieder kusje leverde punten op, en degene met de meeste punten won de wedstrijd.

Giel de Winter bleek het beste in het verzamelen van kusjes. Hij wist maarliefst 117 punten te verzamelen. Thomas van de Vlugt werd tweede met 54 punten. De minste punten haalde Stefan Jurriens binnen. Als ‘straf’ moest hij zijn haar millimeteren.

StukTV is een zeer populair YouTube kanaal onder jongeren. Al diverse malen hebben de jongens zich in Amstelveen laten zien, zo hebben ze al eerder geprobeerd om te overnachten bij de Amstelveense Praxis.

Video: StukTV
Foto: KaWijKo Media / Laurens Niezen