Trainingsloop voor Amsterdam Marathon in het Bos

De Stichting Trainingslopen organiseert jaarlijks voor AV Phanos een serie trainingslopen voor de najaarsmarathons. De Amsterdam Marathon, inmiddels de TCS Amsterdam Marathon, staat daarbij centraal. Zondag 13 augustus kun je in het Amsterdamse Bos meedoen met de trainingsloop (25 km) voor de Amsterdam Marathon die op zondag 15 oktober wordt gehouden.

Onder begeleiding van tempomakers kunnen de deelnemers een aantal langere trainingslopen doen als voorbereiding op de marathon van Amsterdam. Ook deelnemers aan andere najaarsmarathons zijn welkom, zoals die van Berlijn, Eindhoven, Brussel, Frankfurt, Chicago of New York.

Start en finish bij cricketclub VRA in het Amsterdamse Bos. Starttijdstip 9.30 uur.

Meer informatie en inschrijven: trainingslopen.info