Twaalfjarige speurneus Timo brengt vermiste dame thuis

Wat een mooi bericht! De twaalfjarige Timo uit Aalsmeer heeft vrijdag een vermiste, dementerende vrouw teruggevonden. De vader van Timo had via burgernet een oproep gekregen en voor Timo was dit aanleiding om meteen op onderzoek te gaan.

Timo fietste door de wijk en vond na enkele straten al iemand die aan het signalement voldeed. Hij sprak de oude vrouw aan en vertelde haar dat ze gezocht werd door de politie. Daarna bracht hij de vrouw naar haar huis.

Om de jongen te bedanken heeft de politie direct contact gezocht. “Wij hebben hem verteld wat voor geweldig werk hij had gedaan, hoe trots wij op hem waren en of hij eens een politieauto van dichtbij wilde bekijken,” schrijven ze op Facebook.

Met een korte rondleiding en uitgebreide uitleg hebben de agenten de 12-jarige speurneus kunnen bedanken.

https://twitter.com/Burgernet_NH/status/898948293039988737

Foto: politie Aalsmeer