Wegens grote belangstelling extra fietsexcursie A9

Voor iedereen die niet met vakantie is organiseert de gemeente Amstelveen vrijdag 17 augustus 2017 voor de derde keer een fietsexcursie langs de A9. Onder begeleiding van de projectleider fietst u langs de punten waar tijdens of na de verbreding van de rijksweg  één en ander gaat veranderen.

Programma:

14.00 – 14.30 uur uitleg project A9 bij Amstelveen InZicht

14.30 – 16.00 uur fietsexcursie

16.00 centrale afsluiting bij Amstelveen InZicht

Aanmelden kan tot en met 14 augustus via: inzicht@amstelveen.nl
N.B. Voor de fietsexcursie dient u over een goede lichamelijke conditie te beschikken.

Amstelveen InZicht is het Belevingscentrum van de gemeente Amstelveen, Rijkswaterstaat, Vervoerregio Amsterdam en Metro en Tram. U vindt Amstelveen InZicht op de tweede etage van de Bibliotheek (Stadsplein 103). Voor meer informatie zie www.amstelveeninzicht.nl