Zondag Live at Amsterdamse Bos: Boris ‘Keep The Funk Alive’

Boris treedt zondagavond 6 augustus in Live at Amsterdamse Bos op met zijn show ‘Keep The Funk Alive’. Al eerder gaf hij een optreden in het uitverkochte Amsterdamse Bostheater. Keep The Funk Alive wordt een funk- en soulshow voor de echte soulliefhebbers met de hits van toen en nu. Twee support acts laten je alvast in de stemming komen.

Met een befaamde jazzmuzikant als vader (Gé Titulaer, de zangcoach van Caro Emerald) zit liefde voor muziek bij Boris in de genen. Al op 17-jarige leeftijd werd Boris toegelaten tot het Conservatorium van Maastricht. Toch koos hij zijn eigen weg en werd daarbij geïnspireerd door de Motown sound en idolen als Prince, Marvin Gaye en Michael Jackson. De finale van Idols II zorgde ervoor dat zijn eerste hit ‘When You Think Of Me’ platina werd voordat het in de winkels lag. Hij werd genomineerd voor een Edison in de categorie ‘Beste Zanger’ en ontving een Edison Jazzism Publieksprijs. Trad op in Paradiso, bij Noorderslag en het North Sea Jazz festival. Zijn duetten met soulzangeres Angie Stone en r&b/soulzanger John Legend zorgden ook internationaal voor erkenning.

De main-support van de avond is de Nederlands-Egyptische Amber Gomaa. Eerder was ze de backing vocalist bij Alain Clark en Jett Rebel. Haar eerste EP ‘Sun Gazing’, in samenwerking met Jett Rebel, is voor Radio 3FM reden genoeg om Amber uit te roepen tot 3FM Serious Talent. Onlangs heeft ze een eigen album geproduceerd: ‘Moonchild’. Het album bevat zowel zuivere popsongs, pompende R&B tracks en gevoelige ballads.

Colin Waters opent de avond. Deze Nederlandse singer-songwriter maakt flirty popmuziek waarbij de dames zullen wegzwijmelen en de heren hun stoute schoenen weer aan willen trekken. Met John Mayer als leermeester neemt Colin Waters je mee naar een ‘High School Prom’.

Meer informatie: liveatamsterdamsebos.nl