Alternatief poprockfestival Rock It! terug met internationale line-up

Het alternatieve poprockfestival Rock It! komt op 17 september voor de derde keer terug in P60. Er zullen veel verschillende (inter)nationale bands voorbijkomen die elkaar gaan afwisselen op de Rock It! stage en de Unplug It! stage. Hoofdact van de dag zijn de jonge Britse rockers van Room 94. Eerder speelden ze reeds in P60 als support van Destine.

Een van de andere bands die op 17 september zal spelen is The Overslept. Als 3FM Serious Talent maakten de mannen de afgelopen jaren grote stappen, met als tastbaar resultaat hun recorddeal bij 8Ball Records en spelen in het voorprogramma van Busted.

Verder op de Rock It stage het debuut van het Britse Better Than Never, die er uitstekend in zal gaan bij fans van bijvoorbeeld A Day To Remember, maar ook de energieke powerpopmelodieën van Jason Waterfalls, die sterk doen denken aan acts als Bring Me The Horizon, Don Broco en You Me At Six.

Op de Unplug It! stage wordt een stapje terug gedaan, met sfeervolle (akoestische) sets van I’ll Pick You Up-frontman Jasper Mook, het Tilburgse Sealow en de vijfkoppige poppunk band The Spvrk. De acts ruilen het stevige gitaarwerk in voor ongedwongen subtiliteit.

Om 16.00 uur gaat de zaal open, het evenement begint om 16.30 uur. In de voorverkoop kosten kaarten €15,00 daarna €17,50.

Kaarten kun je kopen via de site van P60: http://www.p60.nl/