Amstelveense musicalvereniging in de spotlights

De Amstelveense musicalvereniging OVA heeft maar liefst twee nominaties in de wacht gesleept voor een Amateur Musical Award. Sandra Bosman en Alex ten Haaf maken kans op de award ‘Beste Vrouwelijke en Beste Mannelijke Hoofdrolspeler in een Drama’ voor hun rollen in de musicalklassieker Evita.

Sandra is genomineerd voor de rol van Evita en Alex voor zijn rol als Che. Beide genomineerden zijn door het dolle heen: “Ik weet niet wat me overkomt, ik krijg zo ontzettend veel lieve reactie van mensen. Dit was mijn eerste grote rol bij OVA en dan al gelijk een nominatie en een optreden in Carré”, aldus Sandra. “Dit was een droomrol én dan ook nog eens genomineerd worden voor een award is een mooie kers op de taart”, vult Alex aan.

Op 20 november vindt de feestelijke uitreiking plaats in Theater Carré en zullen we weten of Sandra en/of Alex in de prijzen vallen. Maar ongeacht of ze in de prijzen vallen: een aankomend optreden in Carré ligt sowieso al in het verschiet!

Er zijn nog kaarten beschikbaar voor het derde Amateur Musical Award Gala, deze zijn te bestellen via de website van Carré.