Amstelveners nemen deel aan Postcodeloterij Miljoenenjacht

Vijftig Amstelveners uit postcodegebied 1188 (Middenhoven) gaan strijden om prijzen tot vijf miljoen euro in de tv-show ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’. Voor de spelshow die gepresenteerd wordt door Linda de Mol wonnen zij studioplaatsen via de Postcode Loterij Zij. Of inwoners uit Amstelveen ook daadwerkelijk in de prijzen vallen, is te zien tijdens de uitzending op zondag 1 oktober vanaf 20.00 uur bij RTL 4.

Niels (34) is één van de gelukkigen: “Hartstikke leuk dat we in de studio van Miljoenenjacht aanwezig zijn en dat we kans maken om te winnen. Samen met mijn vriendin heb ik een dag lang afleveringen teruggekeken om ons goed voor te bereiden. Of we in de finale komen van het ‘Gouden Koffer Spel’ moeten we afwachten. Maar stel dat het ons lukt en we gaan met een hoog bedrag naar huis, dan geven we een heel groot feest. We hebben er zin in!”

De inwoners uit Amstelveen zijn samen met inwoners uit negen andere wijken uit Nederland te gast in de studio. Eén van de 500 aanwezigen kan de studio als miljonair verlaten, door in de finale plaats te nemen aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen. Door per ronde een aantal koffers te openen, maakt de finalist kans op een geldbedrag dat kan oplopen tot vijf miljoen euro.

Afgelopen voorjaar vijftig Amstelveners uit postcodegebied 1181 in de studio van Postcode Loterij Miljoenenjacht. Leo (41) wist toen de finale te halen en won met het Koffertjesspel een bedrag van 275.000 euro. Deze uitzending van Postcode Loterij Miljoenenjacht werd uitgezonden op 19 maart 2017.