Boekpresentatie Thomas Verbogt bij Boekhandel Blankevoort

Op dinsdag 19 september is Thomas Verbogt te gast bij Boekhandel Blankevoort aan de Rembrandtweg 649-651 in Amstelveen. Wil Parijs gaat met de schrijver in gesprek naar aanleiding van het verschijnen van diens nieuwe boek: Hoe alles moest beginnen.

Hoe alles moest beginnen is een roman over de liefde, de tijd en de kracht van verbeelding. Thomas en Licia gaan als kinderen met elkaar het verzonnen leven aan, want het echte leven vertrouwen ze niet. Aan hun tijd samen komt abrupt een einde. Ze moeten elkaar loslaten, maar kunnen dat niet. We volgen de hoofdrolspelers daarna als twintigers, veertigers en zestigers. Zij blijven verbonden, ook als ze elkaar jaren niet zien. Toch zal het bijna een leven lang duren voordat Thomas begrijpt wat Licia voorgoed veranderde.

Thomas Verbogt (1952) heeft een respectabel aantal romans, verhalenbundels en toneelteksten op zijn naam staan. Bekende titels zijn onder andere Perfecte stilte en Kleur van geluk. Zijn roman Als de winter voorbij is stond vorig jaar op de shortlist van diverse literaire prijzen.

Aanvang 20:00 uur, inloop vanaf 19:30 uur. Na afloop is er een hapje en een drankje en natuurlijk zal de auteur zijn boek signeren. Gezien het beperkte aantal stoelen wordt geïnteresseerden verzocht hun aanwezigheid door te geven via boekhandelblankevoort@planet.nl of 020 6455694.