Eigentijds Cirque Pardi in het Amsterdamse Bos

We maakten er al eerder melding van, het eigentijdse Franse Cirque Pardi staat in het Amsterdamse Bos. De komende dagen zijn de laatste uitvoeringen van ‘Borderland’ te zien.

Borderland is een gewaagde, humoristische circustheatervoorstelling. Acht artiesten spelen met de schoonheden en problemen van de huidige samenleving. Met vrolijke vrijheid en zonder medelijden presenteren ze de veelzijdige kanten van de mens.

Van het visuele tot het onzichtbare, van lichaamstaal tot het onuitspreekbare, dit eerlijke en experimentele circus zal je ogen strelen en je oren doen suizen. Een gewaagde en moderne circustheatervoorstelling voor jong en oud.

21 sep -20 uur
22 sep -20 uur
23 sep -20 uur
24 sep -15 uur

Locatie: Speelweide naast het Bostheater (bij de parkeerplaats)