Genomineerden ‘Amstelveense Ondernemer van het Jaar’ bekend

De finale van de eerste Amstelveense Ondernemer van het Jaar verkiezing komt in zicht. Op dinsdag 29 augustus heeft de organisatie uit de ruim honderd inzendingen tien genomineerden geselecteerd die kans maken op de titel van ‘Amstelveense Ondernemer van het Jaar 2017-2018′.

De volgende ondernemingen zijn genomineerd: In de categorie MKB vanaf 50 werknemers:

· Centralpoint.nl
· KinderRijk
· Profs4U

In de categorie MKB tot 50 werknemers:

· Restaurant Aan de Poel
· Boekhandel Venstra
· Kok Advies
· RM Plants B.V.

In de categorie Startups:

· Sparkholder
· Fanbased
· Fun Center Amstelveen in combinatie met Poel’s Up

Dinsdag 14 november wordt tijdens een finaleavond bekendgemaakt welke onderneming de beste is binnen zijn categorie en wie twee jaar lang de titel ‘Amstelveense Ondernemer van het Jaar 2017-2018’ mag dragen. De winnaar wordt tevens voorgedragen voor de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland 2018.

De tien bedrijven maken ook kans op een publieksprijs. Vanaf 1 september kan er worden gestemd voor deze prijs via www.ovhj-amstelveen.nl.

Over de verkiezing De verkiezing ‘Amstelveense Ondernemer van het Jaar’ vindt in 2017 voor de eerste keer plaats en heeft als doel ondernemingen in Amstelveen te stimuleren zich te presenteren en ondernemers aan te zetten tot een duurzame, innovatieve en creatieve invulling van het ondernemerschap.

Foto: De jury in beraad.