Graffiti-terreur in Middenhoven

Op veel plekken in Middenhoven is vannacht graffiti gespoten. Zo zijn er teksten te lezen op het winkelcentrum, seniorenwoningen aan de Brink, de Willem-Alexanderschool, ontmoetingscentrum De Meent, twee Kinderrijk gebouwen in Middenhoven en ook op het gebouw van RTVA.

De inhoud van de teksten lijkt een poging om iemand te beledigen of te intimideren. Zo wordt er continue de naam genoemd van ene Denis P. Zijn naam wordt volop met voor en achternaam geklad. Vaak met teksten zoals ‘Denis P. NSB’. Buurtbewoners reageren geschokt.

‘Het is belachelijk! Het laten verwijderen van deze troep gaat wel duizenden euro’s kosten!’ Zegt een buurtbewoner tegenover RTVA die liever anoniem wilt blijven. ‘Als je ruzie met iemand hebt, dan is dit toch geen oplossing?’.

De politie is op de hoogte en voert momenteel een onderzoek uit. De politie vraagt eventuele getuigen die iets hebben gezien of gehoord in de nacht van zaterdag 9 september op zondag 10 september, zich te melden bij de politie via 0900-8844.

Foto’s: KaWijKo Media
In verband met privacy is de achternaam van Denis P. onherkenbaar gemaakt.