Gratis bandjesavond Rock Urbanus op zaterdag 7 oktober

Zaterdagavond 7 oktober organiseert een enthousiaste groep muziekliefhebbers voor de zevende keer de bandjesavond Rock Urbanus in het Noorddamcentrum in Amstelveen. Dit jaar pakt Rock Urbanus flink uit met een afwisselende line-up van pop-, blues en rockmuziek. In totaal zijn er acht verschillende optredens. Zoals altijd wordt de bandjesavond mede mogelijk gemaakt door het Noorddamcentrum. Alle artiesten treden belangeloos op. Toegang is gratis.

Steeds meer bands uit Amstelveen en omstreken (o.a. Aalsmeer en Uithoorn) weten de podia van Rock Urbanus te vinden. Het publiek zal deze editie drie coverbands gaan zien (en horen) die voor de eerste keer tijdens het Bovenkerkse muziekfeest optreden.

Op twee podia wisselen de artiesten èn muziekstijlen elkaar in rap tempo af. Rock Urbanus biedt ruimte voor door de wol geverfde coverbands, maar er treden ook enthousiaste jonkies op. Het programma bestaat uit optredens van:

· John Spijker
· The SongBangers
· Broken Mules
· Wanda and the Bovenkerk Boys
· Reddeloos Verloren
· Up the attic
· Lemon Curry
· Too Simple

Zin een gezellig avondje uit in Amstelveen? Kom dan zeker op 7 oktober naar het Noorddamcentrum (Noorddammerlaan 1, Amstelveen). De zaal gaat om 20.00 uur open. Toegang is gratis (net als de bitterballen).

Volg het laatste nieuws over Rock Urbanus via Twitter: @RockUrbanus en Facebook: Rock Urbanus

Foto: Rock Urbanus