Hockeytoernooi voor bedrijven bij HV Myra

Seven2Seven organiseert op vrijdag 29 september voor het eerst het Seven2Seven toernooi voor bedrijven bij HV Myra.

Naast de reguliere competitie voor bedrijven is er ook de behoefte om bedrijfshockey aantrekkelijker te maken waarbij – naast het sportieve aspect – ook gelegenheid is voor een hapje en drankje, netwerken en amusement. HV Myra gaat experimenteren met wedstrijden op een half veld waarbij 7 tegen 7 spelers spelen zonder keeper en met aangepaste doelen en spelregels. Ook is gekozen voor een mixed opzet waarbij in het veld minimaal 2 vrouwelijke spelers moeten staan. Met deze opzet wordt niet alleen tegemoet gekomen aan wensen vanuit de bedrijven maar kunnen ook kleinere bedrijven eenvoudiger een team op de been brengen.

Alle bedrijven zijn welkom vanaf 17.00 uur en om 18.00 uur kan genoten worden van een Aziatisch buffet.Vanaf 19.30 uur beginnen de wedstrijden. Na 3 á 4 korte wedstrijden wordt een bittergarnituur aangeboden en verzorgt DJ Vinyl de muziek waarbij ook bekende platen gedraaid gaan worden.

De kosten per team zijn € 150,- exclusief BTW (maximaal 9 deelnemers per team). Belangstellende bedrijven kunnen zich aanmelden via het volgende mailadres: 727@hvmyra.nl