Informatieavond chronische pijnklachten Annatommie MC

Op 20 september zal er een informatieavond zijn over ‘chronische pijnklachten’. Ervaren pijnbehandelaars van de pijnpoli van Annatommie MC Amstelveen zullen hierbij informatie geven over de verschillende pijnklachten en behandelmogelijkheden.

Chronische pijn is een aandoening waarbij men langer dan drie maanden pijnklachten ervaart. Deze pijn kent op zowel emotioneel als fysiek gebied nadelige gevolgen; zij kan de kwaliteit van leven nadelig beïnvloeden en heeft een zeer grote impact op het dagelijks leven. Deze pijn kan veroorzaakt worden door zenuwbeschadiging, een trauma of door een operatie.

Naast informatie over de verschillende pijnklachten en behandelmogelijkheden is er ook de gelegenheid om vragen te stellen aan onze pijnbehandelaar.

De voorlichtingsavond duurt van 18:30 tot 20:00 uur en zal plaatsvinden bij Annatommie MC Amstelveen op de Burgemeester Haspelslaan 131 in Amstelveen. Deelname is kosteloos en u kunt gratis parkeren.