Jaarlijkse rommelmarkt in de Paaskerk

In de Paaskerk wordt zaterdag 23 september voor de 43ste keer de jaarlijkse rommelmarkt gehouden. De opening van de rommelmarkt is om 10.00 uur. De opbrengst gaat naar een aantal goede doelen, onder andere naar de Stichting Kledingbank Amstelland. De Kledingbank biedt gratis tweedehands kleding aan vluchtelingen, asielzoekers en mensen met een minimuminkomen. 

Ook dit jaar rekent de organisatie weer op (bruikbare) spullen. Deze kunnen ingeleverd worden op woensdag 20 september van 11.00 tot 20.00 uur in de Paaskerk, Augustinuspark 1.

In de Paaskerk is er tijdens de markt van alles te vinden in het benedenhuis en op het benedenplein voor de kerk. Er is weer veel te vinden zoals: boeken, platen en cd’s, curiosa, elektrische apparatuur, pompoenen en vele andere spullen. Gedurende de dag draait het rad van fortuin en kan aan de bingo mee gedaan worden, waarmee ook prijzen gewonnen kunnen worden. Aan de bar zijn drankjes, cake, boterkoek, broodjes, warme worst en pizza verkrijgbaar.

Voor meer informatie: www.paaskerk-amstelveen.nl.