Jazz in het Dorp voor de vierde keer in Amstelveen

Binnen vier jaar een breed gedragen evenement: Jazz in het Dorp. Komende zondag is het weer zover, onder het genot van een hapje en een drankje kunnen bezoekers genieten van meerdere jazzband die op verschillende podia’s te zien zijn. Onder andere Lorren, Mathilde Santing en Big Time treden op in het Oude Dorp.

Ook voor kinderen is er van alles te doen, bijvoorbeeld een optreden van:

4Beat – Make Some Noise For The Drum! 
De vier jonge percussionisten van 4Beat laten in een energieke voorstelling kinderen en hun ouders kennis maken met trommels en ritmes uit de hele wereld. Spetterende drums en percussie uit Afrika, Azië en Latijns-Amerika worden gecombineerd met de urban-scratch-sounds van de dj; jongleren op ritme, met body-percussie, met mystieke oriëntaalse percussie, met zang en dans. Zelf meedoen kan ook: klap, zing en stamp mee of klim op het podium om mee te trommelen!

Ben je nieuwsgierig geworden naar de rest van het programma? Of wil je meer weten over de bereikbaarheid? Kijk dan even op: http://jazzinhetdorp.nl/