Jazz Orchestra of the Concertgebouw met gastsoliste Berget Lewis in P60

Het zeventienkoppige Jazz Orchestra of the Concertgebouw, onder leiding van Dennis Mackrel, is één van de beste en meest swingende bigbands van Europa en komt zaterdag 21 oktober samen met gastsoliste Berget Lewis optreden bij P60.

Het Jazz Orchestra of the Concertgebouw bestaat uit de meest prominente jazz-musici van ons land en werkt samen met gastsolisten van wereldformaat, zoals Oleta Adams, Chick Corea, Trijntje Oosterhuis, Gregory Porter, Madeline Bell, Caro Emerald en vele anderen. Nu is het ook de beurt aan de lady of soul, Berget Lewis.

Samen met de lady of soul spelen ze een spetterende soul night met de fijnste songs uit de soulgeschiedenis: ‘Unchain my Heart’, ‘Let the good times Roll’, ‘River Deep, Mountain High’, ‘Natural Woman’, ‘Chain of Fools’ en ‘Take you there’. Zwoel, swingend en opzwepend en altijd recht uit het hart.

De zaal gaat open om 20.00 uur, het concert begint om 21.00 uur.

Kaarten kosten 25 euro. Deze kun je kopen via http://www.p60.nl/ of aan de deur.