Kijk Amstelveen Live met Darshan van Egmond

Darshan van Egmond van de Ondernemersvereniging Amstelveen (OA) was maandag de eerste gast bij de nieuwe talkshow van RTVA: Amstelveen Live. Vanuit Ontmoetingscentrum De Meent wordt elke maandag en vrijdag een informatief programma gemaakt met een Amstelveense gast.

Amstelveen Live wordt iedere maandag en vrijdag om 12 uur via livestreaming uitgezonden op Facebook en later staat het programma op onze website RTVA.nl. Op tv- kanaal 42 is Amstelveen Live te zien om 17 en 21 uur. De volgende ochtend om 9 uur wordt het programma herhaald.

Onder het motto ‘Mensen maken Amstelveen’ mogen uitgenodigde politici, ondernemers, sporters, kunstenaars, welzijnswerkers, artsen, wetenschappers of artiesten in de uitzending zelf een ‘anonieme’ Amstelvener met grote verdiensten in het zonnetje zetten, zoals een jubilerende speeltuinoppasser, een mantelzorger, een jeugdcoach, een wijkagent, of een onderwijzeres.