King of Pop herleeft bij This Is Jackson in P60

This Is Jackson neemt je zaterdag 4 november in P60  mee langs de grootste hits van Michael Jackson. Ze treden in de verlichte voetstappen van ‘Billie Jean’, staan face to face tijdens ‘Beat It’, moonwalken als zombies uit het graf tijdens ‘Thriller’ en krijg je eindelijk te horen of Annie okay is.

De hedendaagse invloed van de King of Pop is onmiskenbaar. Het begon voor Michael allemaal al in 1964, toen hij als lid van de Jackson 5 samen met zijn vier broers z’n professionele debuut maakte. In 1971 begon vervolgens zijn solo carrière, al duurde het tot album ‘Thriller’ (1982) voordat zijn werk echt tot de mainstream doordrong.

Memorabele video clips voor ‘Beat It’, ‘Billie Jean’ en ‘Thriller’ zorgden voor grote veranderingen in de muziekindustrie: de muziekvideo’s werden meer en meer gezien als kunstvorm. Om nog maar niet te spreken over de verschillende danstechnieken – de robot, de moonwalk – die Jackson naar het grote publiek bracht. ‘Thriller’ is bovendien het best verkochte album aller tijden, met al meer 65 miljoen verkochte exemplaren.

De enthousiaste groep dansers en muzikanten van This Is Jackson houden de eer van Michael’s muziek en nalatenschap hoog met hun energieke show. De moves, de dans en de stem die je uit duizenden herkent – het ultieme eerbetoon aan de King of Pop op zaterdag 4 november in P60.

Na het optreden kan er nog lekker worden gedanst onder leiding van DJ Appelmoes (Hitfeest).

In de voorverkoop kosten kaarten €15,00 en aan de deur bij P60 €17,50

De zaal gaat open om 20.00 uur, het concert begint om 21.00 uur.