Lies Zuidema van Brentano in Amstelveen Live

Lies Zuidema, bestuurder van de Stichting Brentano Amstelveen, is vrijdag 8 september te gast bij Amstelveen Live, de nieuwe talkshow van RTVA, waarin bijzondere Amstelveners 35 minuten lang hun licht laten schijnen op actuele kwesties in de Amstelveense  gemeenschap.

Zuidema praat onder meer over wat de negatieve publiciteit rond verpleeghuis Nieuw Vredeveld betekent voor bewoners, familie en medewerkers.

Amstelveen Live wordt iedere maandag en vrijdag om 12 uur via livestreaming uitgezonden op Facebook. Op tv- kanaal 42 is Amstelveen Live te zien om 17 en 21 uur. De volgende ochtend om 9 uur wordt het programma herhaalt. Het programma is ook terug te vinden op website RTVA.nl.

Onder het motto “Amstelveners maken Amstelveen” mag Lies Zuidema in Amstelveen Live zelf een “anonieme” Amstelvener met grote verdiensten in het zonnetje zetten. Dat is de 80 jarige Nel Evertsen, vrijwilliger bij het winketje van Huis aan de Poel. Presentatie Frans Huissen van de BV Amstelveen.