Nieuw thuis gezocht: Heidi

Hallo! Ik ben Heidi, een aanhankelijke gesteriliseerde dame van 3,5 jaar.

Ik begroet altijd iedereen eventjes die de kamer binnen komt lopen en ontvang daarbij ook graag wat aandacht. Ik kan samen wonen met andere katten, maar ben wel gesteld erg op mijn rust. Hierdoor gaat de voorkeur uit naar een huisje zonder kinderen of andere katten.

Nu in het asiel haal ik regelmatig een frisse neus in het buitenverblijf. Een toekomstig huisje met een tuin zou ik daarom heel fijn vinden.

Denkt u na het lezen van dit korte verhaaltje over mij dat u mij dat gouden mandje kunt bieden? Stuur dan een e-mail naar info@dierentehuisamstelveen.nl met daarin een uitleg over uw thuissituatie. Mijn verzorgers kunnen dan beoordelen of de woonsituatie voor mij geschikt is.

Dierentehuis Amstelveen, Kostverlorenweg 12
Contact: 020-6431440 of info@dierentehuisamstelveen.nl