Nieuw thuis gezocht: Oreo

Hallo! Ik ben Oreo, een gecastreerde kater van ongeveer 1 jaar oud. Ik ben als zwerver binnen gekomen bij het Dierentehuis.

Ik heb erg weinig contact met mensen gehad waardoor ik nog erg bang ben. Het kan daarom ook wel een poosje duren voordat ik mensen heb leren vertrouwen. Mijn verzorgers zoeken dan ook een baasje voor mij die mij de tijd geeft om te wennen.

Onverwacht bewegingen maken mij bang, daarom word ik niet bij (jonge) kinderen geplaatst. Ik kan bij andere katten wonen en ben kattenbakzindelijk.
Een huisje met een afgesloten tuin, zodat ik niet weg kan lopen, zou prettig zijn. Dan kan ik af en toe een frisse neus halen.

Denkt u na het lezen van dit artikeltje over mij, hij past echt bij mij stuur dan een e-mail naar info@dierentehuisamstelveen.nl met daarin een duidelijke uitleg over uw thuissituatie zodat mijn verzorgers kunnen beoordelen of de situatie geschikt is voor mij.

Dierentehuis Amstelveen
Kostverlorenweg 12, Amstelveen
Contact: 020-6431440 of info@dierentehuisamstelveen.nl