Nieuw thuis gezocht: Toos

Hoi allemaal, ik ben Toos en ben 4 jaar oud. Helaas ben ik als vondeling in het dierentehuis terecht gekomen. Het is dus niet duidelijk waar ik vandaan kom en wat ik tot nu toe heb meegemaakt.

De medewerkers van het dierentehuis denken dat ik weinig tot geen contact met mensen gehad heb, omdat ik best wel bang ben. Ik lig graag in mijn mandje en verlaat deze ook liever niet. Ook ben ik erg alert als er iemand naar mij toe komt.

Ik ben zeker niet vals, maar heb wel tijd en ruimte nodig om je leren te vertrouwen. Dit kan ook lange tijd duren, maar het komt uiteindelijk goed. De medewerkers van het dierentehuis zoeken daarom voor mij een baasje met veel geduld.

Ik ben kattenbakzindelijk en gesteriliseerd. Verder moet ik nog veel leren in een thuissituatie.

Denk je na het lezen van mijn verhaaltje dat je voor mij een gouden mandje hebt, stuur dan een e-mail naar info@dierentehuisamstelveen.nl met daarin een duidelijke uitleg over de thuissituatie zodat er gekeken kan worden of deze geschikt is voor mij.

Dierentehuis Amstelveen
Kostverlorenweg 12, Amstelveen
Contact: 020-6431440 of info@dierentehuisamstelveen.nl