Nieuw thuis gezocht: Truus

Hallo lieve dierenvrienden, ik ben Truus, een lieve gesteriliseerde dame van 1,5 jaar oud.

Mijn verzorgers zoeken voor mij een rustig huisje zonder kleine kinderen. Ik kom ook graag bij een baasje die verstand heeft van katten met een rugzakje en die mij de tijd en de ruimte geeft om mij te wennen. Op die manier kan ik mij rustig ontwikkelen tot huiskat.

Ik ben sociaal naar andere katten en zou fijn vinden om bij een andere kat te komen wonen. Als ik uiteindelijk gewend ben aan mij nieuwe thuis en mijn baasje vertrouw, dan zou ik het fijn vinden om ook naar buiten te kunnen.

Denkt u na het lezen van het verhaaltje over mij dat u mij dat gouden huisje kan bieden? Stuur dan een mail naar info@dierentehuisamstelveen.nl met daarin een duidelijke uitleg over uw thuissituatie. Mijn verzorgers kunnen dan beoordelen of de situatie voor mij geschikt is.

Dierentehuis Amstelveen, Kostverlorenweg 12
Contact: 020-6431440 of info@dierentehuisamstelveen.nl