Politie zoekt getuigen aanbrengen graffiti en inbraak Middenhoven

De politie Amstelveen is op zoek naar getuigen van twee zaken die de afgelopen dagen in Middenhoven plaatsvonden.

De eerste zaak is het aanbrengen van graffiti.  Zaterdagnacht is er veel graffiti aangebracht op de route Orion, Winkelcentrum Middenhoven en Poortwachter. De politie vraagt getuigen zich te melden die informatie kunnen verstrekken over het aanbrengen van de graffiti. Ook vraagt de politie aan buurtbewoners alert te zijn, om nieuwe gevallen van graffiti te voorkomen.

Daarnaast worden getuigen gezocht van een  woninginbraak die dinsdagavond heeft plaatsgevonden op Landlust. Dader(s) zijn via de achterzijde de woning binnengekomen. De politie heeft de inbraak in onderzoek.

Heeft u wat gezien of gehoord dan graag contact opnemen met de politie tel 0900-8844