Radioprogramma ‘Amstelland vandaag’ in een nieuwe jas

Het RTVA-radioprogramma ”Amstelland vandaag’ ondergaat vanaf september een grondige facelift. tussen 12.00 en 13.00 uur ontvangt het programma  mensen die Amstelveen maken, in haar studio. Tijdens het live-gesprek komen niet alleen het werk, de hobby’s en de passies van de studiogast aan de orde, ook bij het lokale nieuws van de dag wordt uitgebreid stilgestaan.

Met een vernieuwde inhoud doet ook de jeugd haar intrede in de studio. Naast een vaste presentator zal een stagiair achter de microfoon plaatsnemen om zich alle facetten van het radiovak eigen te maken. In de komende vijf maanden is dit Jesper Prikken.

Een van de eerste gasten van het vernieuwde programma was sportjournalist Maarten Bax. Bax verwierf bekendheid als auteur van boeken over kickbokser Badr Hari en de voetbalbroertjes De Boer. Vrijdag 8 september was Bax te gast om te vertellen over zijn grote passie: de Fun Foundation, een organisatie die zich inzet om armoede in Gambia te bestrijden en kinderen plezier terug te geven door middel van sport en spel. Naast de fun richt de foundation zich op het realiseren van scholen en klinieken in het Afrikaanse land.

Voor meer informatie: www.fun-foundation.nl