Tweede editie Amstel Korendag zondag 1 oktober

Het is weer zover: de tweede editie van Amstel Korendag. Zondag 1 oktober 2017 bent u welkom in het poppodium P60 in het Stadshart van Amstelveen. Deze editie hebben maar liefst negentien koren zich aangemeld.

De koren uit Amstelveen en omstreken hebben zich aangemeld om hun zangkunsten en entertainment te showen. Het programma is gemaakt en de koren zijn zich druk aan het voorbereiden op de liedjes en danspasjes voor hun optredens.

Dit zijn de negentien deelnemende koren:

1. To the point 2. Monday Singers 3. Popkoor Elan 4. Breukels Glorie

5. Then there were voices 6. Gezelligheidskoor FF Anders 7. Sparks of Joy 8. D-fine

9. Inspiratie 10. Popkoor Amazing 11. Multiple Voices 12. Little Wing 13. Wazzup Singers

14. In The Mood 15. Stella Nova Koor Amstelveen 16. Refreshing 17. Starlights

18. Creatoon 19. Amstel Gospel Choir

U bent welkom op 1 oktober van 13:00 uur tot 21:00 uur om uw favoriete koor te zien, maar blijf gerust hangen voor de gezelligheid en om van de andere koren te genieten. De kaartjes kan je kopen bij de kassa van P60 en kost voor volwassenen 2,50 en voor kinderen slechts 1,50. P60 is goed te bereiken met het openbaar vervoer, en er is voldoende parkeergelegenheid als je met de auto komt.

Meer informatie en het programma van de Amstel Korendag vindt u op www.amstelkorendag.nl